Laatste nieuws

Presentatie bidboek

Stadsboerderij Vredebest als motor voor sociaal-recreatieve ontwikkelingen in Nieuwpoort; om dat mogelijk te maken is 1,5 miljoen euro nodig.

De plannen van stichting Stadsboerderij Vredebest zijn dan ook ambitieus, blijkt uit het bidboek dat 12 mei 2023 vrijdag officieel gepresenteerd werd. Voorzitter Dirk van der Borg overhandigde het eerst aan sponsor Floor de Groot van drukkerij Groots Gedrukt uit Goudriaan, om het vervolgens door te geven aan Willy de Zoete, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland.

“Hierin vatten wij onze droom van Stadsboerderij Vredebest de motor voor sociaal-recreatieve ontwikkelingen in Nieuwpoort mogelijk te maken samen”, lichtte Van der Borg toe. 

“We zijn bij het samenstellen ervan door vele partijen geholpen. Ook door de provincie, die aangegeven heeft dat deze stadsboerderij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de recreatieve ontwikkeling van de kleinste stad van Holland. Vanuit de gemeente Molenlanden ligt er ook al een visie hierop. Wethouder Quik, wij zien met spanning en vol verwachting uit hoe u hier invulling aan gaat geven.”